Fredagens bestyr och äventyr


Helgen har verkligen levererat hittills. Efter ungefär en månads pluggande kände jag att nu är det dags för en paus! Fredagens försök till att plugga varade i några timmar innan jag somnade på skolans relaxavdelning bland snarkande studenter och lugnande musik. Sedan gav jag mig ut på okända gator i gamla stan och återupptäckte staden.

IMG_2771[1]
Efter en liten fika vid vattnet och ett lätt illamående efter att ha fyllt min flaska med vattnet från en fontän (alla fontäner går inte att dricka ur) begav jag mig vidare!
IMG_7130
IMG_7115
IMG_7110 IMG_7113 IMG_7121 IMG_7124
IMG_7123 IMG_7125 Till en grillning med AIESEC, en studentorganisation jag är aktiv i! Det var en riktigt fin kväll och vi åkte till Katzensee, som såg precis ut som en svensk liten sjö i utkanten av Zürich. Efter detta slirade vi vidare till en skandinavisk sommarfest, då var det dock redan mörkt och därför blev det inga bilder.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *