The hills are alive with the sound of music


IMG_7080 IMG_7067IMG_7062IMG_7065 IMG_7069   IMG_7076IMG_7077  IMG_7101

I söndags var jag på ytterligare en ESN-tripp till Appenzell. Appenzell är en liten stad nära St. Gallen i norra Schweiz, välkänt för sin speciella kultur och lantliga omgivning. En välförtjänt paus i pluggandet. Andas landet-luft och få perspektiv. Det var skönt! I helgen blir det dock inga fler trippar, är så alldeles trött. Livet här i Schweiz är roligt men utmattande. Nu pluggar jag större delen av min vakna tid, om en vecka har jag första tentan. Slitsamt, men lärorikt. Kan knappt vänta tills tentaperioden är över, men samtidigt innebär det att min tid här i Schweiz är över vilket ger en del blandade känslor…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *