Fantastiska Schaffhausen


Jag har hittat en undangömd liten stad i Schweiz, en riktig pärla. Min absoluta favoritstad hittills av de fyra-fem jag har besökt. Staden har bara 35.000 invånare och är som ett litet medeltida Visby i Schweiz-version. Det är en av de mindre och nordligaste kantonerna i Schweiz och mestadels av hela kantonen gränsar till Tyskland.

Se bara på trädgården vi besökte, som tagit ur någon mystisk Harry Potter-värld. Jag är övertygad om att det kommer bli ett återbesök i framtiden. Drömmen hade varit att få bo där, kände mig hemma precis på en gång.IMG_6962

IMG_6970  IMG_6973 IMG_6978 IMG_6986 IMG_6988 IMG_6995  tradgardIMG_7026Ett sista stopp var vid Reinfalls, som är Europas bredaste vattenfall.

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>