Zürich-sommaren fortsätter


Hur roligt är det inte att jag tar en ledig eftermiddag för att ligga i solen och vila, sedan slutar det ändå med att jag är inne och redigerar bilder? Har hört att det ska regna nu till mitten av maj, men det hoppas jag verkligen inte! Dock kanske det medför att studiemotivationen blir högre, vem vet? Har dock känt mig väldigt inspirerad på sista tiden, skönt!

Lite fler bilder från min utflykt!

IMG_6899

Gick förbi en söt ko med fin utsikt!

IMG_6908

Sedan fick jag syn på några riktiga kor! Så nära där jag bor!

IMG_6923_stor

Sommar = smörblommor.

IMG_6910 IMG_6921 IMG_6927 IMG_6939 IMG_6941 IMG_6944 IMG_6947

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>