En sommarpromenad


Efter att skrivit upp emot sex sidor på mitt paper som ska in i slutet på maj (jag vet, jag är tidspessimist) bestämde jag mig för att njuta av det vackra vädret. Fick lite äventyrslusta och ville upptäcka lite. Ja, sommaren har kommit till Zürich och nu ska ni få se lite av omgivningarna där jag bor. Jag älskar det! Går man upp för ett mindre berg hamnar man i en liten by som har så mycket karaktär och andas så mycket utlandskänsla. Fönsterluckor i olika färger, bondgårdar i trä, alpkossor som betar på gröna kullar. Älskar det. På vissa ställen är det nästan som om man kommer mitt ut på landet trots att det är kanske 10 minuter till Zürich centrum med bil.

IMG_6842

Hänger ni med?

utsikt

Såhär vackert var det när en kollade på ena sidan… Landet, eller hur? Tyvärr tyckte inte kameran om motsols…

lov_grona

In i allt det gröna!

En mobilbild som gör himlen lite mer rättvisa.

En mobilbild som gör himlen lite mer rättvisa. Den stora byggnaden till höger i bild är Zürichs högsta skyskrapa! Och så Alperna i bakgrunden och Zürich-sjön däremellan.

Kolonilotter finns lite varstans här!

Kolonilotter finns lite varstans här!

lilac

Det var det för den här gången. Visar lite fler bilder från promenaden nästa gång. Nu ska jag vidare ut på äventyr i sommarkvällen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>